Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart cadeau

Een ballonvaart is leuk om te krijgen, maar ook zeker heel leuk om te geven. MooieBallonvaart stuurt de instapbewijzen altijd op in een leuke geschenkverpakking. Nadat u deze geschenkverpakking gegeven hebt, beslist u gezamenlijk wanneer de ballonvaart plaats mag vinden. Dit kan op verschillende vertrekpunten in Oost-Nederland. Mocht u zelf een veld weten waar wij de lucht in zouden kunnen is dit zeker bespreekbaar. 

De ballonvaart vindt plaatst in de vroege ochtenduren waarbij de wereld ontwaakt of aan het einde van de dag en de wereld zich klaar maakt voor de nacht. Door het enthousiaste team van MooieBallonvaart wordt u van begin tot einde begeleid. Het team zal veel vertellen en uitleggen waardoor u meegenomen wordt in de wereld van het ballonvaren. Wij zullen jullie vragen om mee te helpen met het klaarmaken van de luchtballon voor vertrek. Tijdens de ballonvaart kunt u genieten van de rust en zal de piloot jullie op de hoogte houden waar de ballon zich bevindt en naar onderweg is. Aangezien de wind onze route bepaald is het altijd nog maar de vraag waar wij uitkomen. Na 1 tot 1,5 uur wordt de landing ingezet en zullen wij gezamenlijk de luchtballon inpakken. We sluiten de ballonvaart af onder het genot van een stukje geschiedenis en een glas champagne. De terugweg naar de plek waar wij zijn opgestegen wordt natuurlijk ook door ons verzorgd. 

De ballonvaart en het klaarmaken en opruimen van de luchtballon zal in totaal een 3 tot 3,5 uur in beslag nemen. Een hele belevenis die van begin tot eind door ons vastgelegd wordt. De foto's die wij maken worden uiteraard na afloop gedeeld.

Mocht u meer willen weten over hoe de ballonvaart bij MooieBallonvaart verloopt? Hier leggen wij de ballonvaart uit van begin tot eind.


Ieder moment is geschikt om een ballonvaart cadeau te geven! Denk bijvoorbeeld ook aan een Valentijnsdagcadeau, sinterklaascadeau, kerstcadeau of huwelijkscadeau. Wij hebben meerdere arrangementen hieronder opgesomd.


Naam Aantal personen Prijs Prijs per persoon Link
Sinterklaas ballonvaart cadeau 2 personen € 659,- € 329.50 Meer info
Valentijnsdag ballonvaart cadeau 2 personen € 659,- € 329,50 Meer info

Sinterklaas ballonvaart cadeau

Een origineel Sinterklaascadeau? Geef een ballonvaart cadeau! Deze is te boeken bij MooieBallonvaart. U ontvangt de instapbewijzen in een leuke geschenkverpakking. De definitieve datum van de ballonvaart kunt u bepalen na het geven van het cadeau.

Sinterklaas cadeau bestellen, klik hier

Valentijnsdag ballonvaart cadeau

Een leuk Valentijnsdag cadeau? Geef een ballonvaart! Vaar met ons mee in onze luchtballon samen met uw geliefde! U krijgt een leuke geschenkverpakking om te geven, de datum voor de ballonvaart is later te bepalen!

De valentijnsdag ballonvaart actie