Facebook Twitter Instagram boeken

Vertrekpunten

Hieronder staan op dit moment 3 opstijg locatie's vermeld, de aankomende tijd verwachten wij dit uit te breiden. Naast onze vaste locatie kunt u ook aangeven dat u wilt vertrekken vanuit uw eigen omgeving. Daarbij verwachten wij dat u zelf een veld aanwijst van ongeveer 50 bij 50 meter. Deze ruimte hebben wij nodig om een veilige start te kunnen maken met onze luchtballon. Let op, hier zitten wel een aantal voorwaarden aan waaraan wij ons moeten houden met betrekking tot regels. Hierover kunt u het beste contact met ons opnemen.


Ballonvaart Lochem

Lochem gelegen in de Achterhoek. Een prachtige en rustige omgeving in een zeer landelijke omgeving. Bij ballonvaarten in de omgeving Lochem zult u zeker een heel divers uitzicht te zien krijgen.

Bekijk locatie

Ballonvaart Holten

Het Overijsselse Holten is een rustige, bosrijke, landelijke plaats waar een iedere tot rust komt. In de zomermaanden wordt het gezellige dorp overspoeld door toeristen die de rust komen zoeken in deze prachtige omgeving.

Bekijk locatie

Ballonvaart Enschede Ballonvaren

Ballonvaren vanuit Enschede. De Overijsselse stad Enschede is gelegen dicht aan de Duitse grens. Van oudsher is Enschede bekend vanwege de vele textiel fabrieken. Er zijn verschillende grote bedrijven die Enschede kenmerken en zeker vanuit onze luchtballon te zien zijn. Zo zult u het voetbalstadion van FC Twente, de Universiteit Twente en Vliegbasis Twente goed kunnen bewonderen.

Bekijk locatie