Facebook Twitter Instagram boeken

Groepsballonvaart

Voor een groepsballonvaart kunt u ook terecht bij MooieBallonvaart.nl. Bij alle ballonvaarten die wij aanbieden bent u er van verzekerd dat u alleen met uw eigen gezelschap het luchtruim kiest. U kunt met een gezelschap van 2 tot maximaal 20 personen een prive ballonvaart bij ons maken. De luchtballonnen waarmee de ballonvaarten worden uitgevoerd bieden altijd meer dan voldoende ruimte voor het gewenste aantal passagiers.

Bij ballonvaarten met meer dan 3 personen maken wij gebruik van luchtballonen van betrouwbare partners, in plaats van de herkenbare oranje en blauw/witte MooieBallonvaart luchtballon. 

Een groepsballonvaart kan vertrekken vanuit vrijwel alle grote steden in Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om te vertrekken vanaf uw eigen locatie. Neem hiervoor tijdig contact met ons op, zodat wij kunnen beoordelen of uw eigen locatie geschikt is om met een luchtballon te vertrekken. Tijdens deze beoordeling houden wij rekening met vele aspecten, denk bijvoorbeeld aan de grootte van de locatie, extra kosten die de gemeente in rekeningen kan brengen of een eventueel benodigde opstijgvergunning voor de desbetreffende locatie. Graag stemmen wij met u af vanaf welke locatie u wilt vertrekken en de rest wordt voor u geregeld! 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, passagiers verzekering, professionele begeleiding, champagnedoop, luchtdoopcertificaat en vervoer terug naar de opstijglocatie. De tijd die u in de lucht zal doorbrengen is gemiddeld een uur. De totale duur van de ballonvaart neemt circa 3,5 uur in beslag. Tevens worden er tijdens de ballonvaart foto's gemaakt. Deze zullen wij u na afloop van de ballonvaart toe sturen als aandenken aan deze bijzondere ervaring! Hier vindt u meer informatie hoe de ballonvaart in zijn werk gaat.

Het bestelde ticket is 1 jaar geldig na afgifte. Wanneer wij genoodzaakt zijn de ballonvaart af te zeggen wegens weersomstandigheden, is de geldigheid van het ticket vanaf dat moment met een jaar verlengd. 

 


Naam Aantal personen Prijs Prijs per persoon Link
Prive Ballonvaart 4 personen € 899,- € 224.75 Meer info
Prive Ballonvaart 5 personen € 999,- € 199.80 Meer info

Prive ballonvaart 4 personen

Een privé ballonvaart voor 4 personen is een onvergetelijke ervaring. Bij ons vaart u alleen met uw eigen gezelschap ZONDER andere passagiers. Ons ervaren ballonteam zal er voor zorgen dat u letterlijk en figuurlijk met uw hoofd in de wolken beland!

Informatie en boeken

Prive ballonvaart 5 personen

Privé ballonvaren met 5 personen. Meerdere gezinnen en vriendengroepen gingen u voor. Geen andere passagiers stappen bij u in waardoor u echt kunt genieten met uw eigen mensen. Een direct en persoonlijk contact met de mensen van MooieBallonvaart.nl zei zorgen voor een echte onvergetelijke ervaring!

Informatie en boeken