Facebook Twitter Instagram boeken

VIP ballonvaart

Met de VIP ballonvaart bedoelen ook echt een exclusieve ballonvaart voor 2 personen. Een prive ballonvaart in een eigen luchtballon. De VIP ballonvaart worden geboekt voor speciale gelegenheden waarbij u geen andere mede passagiers wenst. U wordt persoonlijk begeleid door de piloot en de grondploeg. Zij leggen u graag een avond in de watten en zullen met alle enthousiasme het een en ander vertellen en uitleggen. Dus geen grote groep andere passagiers, gewoon een ballonvaart zoals u dat voor ogen heeft.

Wij spreken af op een plek bijvoorbeeld een parkeerplaats vanuit daar gaan wij naar het veld waar wij de lucht in gaan. Na de ballonvaart komt u hier weer terug! 

Omdat de VIP ballonvaart zonder andere passagiers worden uitgevoerd bent u vrij om uw wensen met ons te delen. Niks is ons te gek. Of het nou gaat om extra bubbels in de lucht of het uitrollen van een spandoek met daarop een huwelijksaanzoek. Deel uw gedachten met ons en wij vertellen u of het mogelijk is. U kunt hiervoor contact opnemen via de chat (rechts onder aan de pagina), mail, telefoon of gewoon bij 'opmerking' in het boekingsformulier. Wij streven er naar om vrijwel direct op uw vragen te reageren!

Om een indruk te krijgen over de ballonvaarten van de afgelopen periode. Dan kunt u een kijkje in ons fotoalbum nemen.

 

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW, passagiers verzekering, professionele begeleiding, champagnedoop, luchtdoopcertificaat en vervoer terug naar de opstijglocatie. Tevens worden er tijdens de vaarten foto's gemaakt. Deze zullen wij u na verloop toesturen als leuk aandenken!  De ballonvaart zelf duurt gemiddeld een uur.  De totale duur van de ballonvaart van begin tot eind zal ongeveer 3,5 uur in beslag nemen.

Het bestelde ticket is 1 jaar geldig na afgifte, bij het afzeggen van de ballonvaart vanwege de weersomstandigheden wordt deze geldigheid op dat moment met een jaar verlengd! Bij ballonvaarten van meer dan 3 personen worden er andere ballonnen gebruikt dan de herkenbare oranje MooieBallonvaart luchtballon.


Naam Aantal personen Prijs Prijs per persoon Link
VIP ballonvaart 2 personen € 739,- € 369,50 Meer info
VIP ballonvaart 3 personen € 839,- € 279,67 Meer info
Ochtend ballonvaart 2, 3 of 4 personen va € 649,- va € 212,25 Meer info
Huwelijksaanzoek in luchtballon 2 personen € 799,- € 399,50 Meer info
Naam
VIP ballonvaart
Aantal personen
2 personen
Prijs
€ 739,-
Prijs per persoon
€ 369,50
Naam
VIP ballonvaart
Aantal personen
3 personen
Prijs
€ 839,-
Prijs per persoon
€ 279,67
Naam
Ochtend ballonvaart
Aantal personen
2, 3 of 4 personen
Prijs
va € 649,-
Prijs per persoon
va € 212,25
Naam
Huwelijksaanzoek in luchtballon
Aantal personen
2 personen
Prijs
€ 799,-
Prijs per persoon
€ 399,50

VIP ballonvaart 2 personen

VIP ballonvaart voor 2 personen. Heeft u iets te vieren of gewoon een intiem moment met uw geliefde. Een VIP ballonvaart voor 2 personen biedt deze mogelijkheid. Vaar met ons mee en laat u begeleiden door onze ervaren luchtballon-piloot en de crew van MooieBallonvaart.

Informatie en boeken

VIP ballonvaart 3 personen

Privé ballonvaart voor 3 personen. U bent er van verzekerd dat er geen andere passagiers instappen! Net als alle ballonvaarten die Mooieballonvaart aanbiedt vaart u alleen met uw eigen gezelschap. Als gezin of met vrienden boekt u een luchtballon voor 3 personen.

Informatie en boeken

Huwelijksaanzoek in een luchtballon

Uw geliefde een ten huwelijk vragen in een luchtballon? Tijdens een ballonvaart een huwelijksaanzoek is natuurlijk een moment om nooit te vergeten. Bij MooieBallonvaart is dit natuurlijk ook mogelijk en helpen wij u graag bij het organiseren van dit bijzondere moment!

Informatie en boeken

Ballonvaart cadeau

Geef eens een ballonvaart cadeau! MooieBallonvaart voert alleen privé ballonvaarten uit. U staat alleen met uw eigen gezelschap in de luchtballon mand. Dus geen andere passagiers! De piloot neemt u mee voor een onvergetelijke droomreis!

Cadeau TIP - Klik hier