Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart boeken

Ballonvaarten en verschillende arrangementen. Van VIP ballonvaart naar Prive ballonvaarten, hieronder zijn alle ballonvaarten vermeld. Klik op "Meer info" om de ballonvaart te boeken. Het is niet noodzakelijk om een datum te kiezen. Dit kan ook achteraf bepaald worden!

Een prive ballonvaart in een eigen luchtballon. De VIP ballonvaart worden geboekt voor speciale gelegenheden waarbij u geen andere mede passagiers wenst. U wordt persoonlijk begeleid door de piloot en de grondploeg. Zij leggen u graag een avond in de watten en zullen met alle enthousiasme het een en ander vertellen en uitleggen. Dus geen grote groep andere passagiers, gewoon een ballonvaart zoals u dat voor ogen heeft.

Wij spreken af op een plek bijvoorbeeld een parkeerplaats vanuit daar gaan wij naar het veld waar wij de lucht in gaan. Na de ballonvaart komt u hier weer terug! 

Omdat de VIP ballonvaart zonder andere passagiers worden uitgevoerd bent u vrij om uw wensen met ons te delen. Niks is ons te gek. Of het nou gaat om extra bubbels in de lucht of het uitrollen van een spandoek met daarop een huwelijksaanzoek. Deel uw gedachten met ons en wij vertellen u of het mogelijk is. U kunt hiervoor contact opnemen via de chat (rechts onder aan de pagina), mail, telefoon of gewoon bij 'opmerking' in het boekingsformulier. Wij streven er naar om vrijwel direct op uw vragen te reageren!

 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, passagiers verzekering, professionele begeleiding, champagnedoop, luchtdoopcertificaat en vervoer terug naar de opstijglocatie. De tijd die u in de lucht zal doorbrengen is gemiddeld een uur. De totale duur van de ballonvaart neemt circa 3,5 uur in beslag. Tevens worden er tijdens de ballonvaart foto's gemaakt. Deze zullen wij u na afloop van de ballonvaart toe sturen als aandenken aan deze bijzondere ervaring! Hier vindt u meer informatie hoe de ballonvaart in zijn werk gaat.

Het bestelde ticket is 1 jaar geldig na afgifte. Wanneer wij genoodzaakt zijn de ballonvaart af te zeggen wegens weersomstandigheden, is de geldigheid van het ticket vanaf dat moment met een jaar verlengd. 

 


Naam Aantal personen Prijs Prijs per persoon Link
VIP Ballonvaart 2 personen € 739,- € 369,50 Meer info
Huwelijksaanzoek in luchtballon 2 personen € 799,- € 399,50 Meer info
VIP ballonvaart 3 personen € 839,- € 279,67 Meer info
Ochtend ballonvaart 2, 3 of 4 personen va € 649,- va € 212,25 Meer info
Prive ballonvaart 4 personen € 939,- € 234,75 Meer info
Prive ballonvaart 5 personen € 999,- € 199,80 Meer info
Naam
VIP Ballonvaart
Aantal personen
2 personen
Prijs
€ 739,-
Prijs per persoon
€ 369,50
Naam
Huwelijksaanzoek in luchtballon
Aantal personen
2 personen
Prijs
€ 799,-
Prijs per persoon
€ 399,50
Naam
VIP ballonvaart
Aantal personen
3 personen
Prijs
€ 839,-
Prijs per persoon
€ 279,67
Naam
Ochtend ballonvaart
Aantal personen
2, 3 of 4 personen
Prijs
va € 649,-
Prijs per persoon
va € 212,25
Naam
Prive ballonvaart
Aantal personen
4 personen
Prijs
€ 939,-
Prijs per persoon
€ 234,75
Naam
Prive ballonvaart
Aantal personen
5 personen
Prijs
€ 999,-
Prijs per persoon
€ 199,80