Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaren

Ballonvaren is echt een unieke belevenis. Doordat een luchtballon geen motor heeft zijn er grote momenten van rust. Al "drijvend" in de lucht heeft u een uitzicht dat u niet snel zal vergeten. Zie grote steden van bovenaf, rivieren door het landschap kronkelen, mensen zwaaien en de dieren die hun weg vinden. U ziet en komt in uithoeken waar u anders niet veel van mee krijgt door de drukte die wij in het dagelijkse leven om ons heen kennen. Om een duidelijk beeld te krijgen hoe een MooieBallonvaart er bij ons uitziet, klikt u hieronder op "De ballonvaart van begin tot eind".  Onder de kop "De dag van de ballonvaart" leggen wij uit waar u rekening mee kan houden tijdens de ballonvaart.


De ballonvaart van begin tot eind

De tijd die we vrijhouden voor een ballonvaart bedraagt al snel een uur of drie. Dit gerekend vanaf het moment dat we u treffen op ons vertrekpunt, tot aan het moment dat we na de vaart weer terug zijn op het vertrekpunt. Klik hieronder voor de ballonvaart van begin tot eind.

Wat kunt u verwachten in deze tijd

De dag van uw ballonvaart

De besproken dag mooi en stralend weer? Er zijn factoren die we niet in de hand hebben. Wij beslissen rond het middaguur of de geplande ballonvaart door kan gaan en houden u hier van op de hoogte. Voor meer informatie vindt u hieronder meer.

Wat moet u weten voor de vaart

Ballonvaart nieuws

Met enige regelmaat zijn er items die wij met jullie willen delen. Bijvoorbeeld als wij weer een onvergetelijke trip maken naar het buitenland voor een luchtballonfestival, een bezoek aan een luchtballon fabrikant of gewoon nieuws uit de ballonvaart wereld! Zie hieronder de nieuwtjes!

Nieuws over onze ballonvaarten?!

De ballonvaarders van MooieBallonvaart

Als u een prive ballonvaart voor 2 of 3 personen boekt krijgt u een van de 2 eigen piloten van MooieBallonvaart. Anne of Wiep zorgen beide voor een onvergetelijke belevenis! Beide ballonvaarders zijn al geruime tijd actief in de ballonvaart wereld. Daardoor hebben zei een schat aan kennis opgedaan wat de beide heren graag aan u overbrengen.

Maak kennis met onze ballonvaarders

Historie MooieBallonvaart.nl

Ballonvaren is de oudste vorm van luchtvaart en is uitgevonden in 1783. Lees hier hoe Mooieballonvaart is ontstaan.

Wanneer zijn wij ontstaan