Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart Lochem


Maak een ballonvaart met zicht op Lochem. Lochem is een stad gelegen in de Achterhoek, provincie Gelderland. In de omgeving van Lochem wisselen landerijen en bossen elkaar af, de natuurgebieden vallen onder het Gelderse Landschap. Vanuit de luchtballon is Lochem goed te herkennen aan de Lochemseberg, de veevoederfabrieken aan het Twente Kanaal en de witte brug over het Twente Kanaal. Als er met de luchtballon over Lochem wordt gevaren, zijn vooral het kunstwerk aan de provinciale weg, de Gudula kerk en de melkfabriek van Friesland-Campina goed te herkennen.

Wij verzamelen voor de ballonvaart omgeving Lochem bij Grand Café Restaurant de Babbelaer. Voor de ballonvaart wordt u hier ontvangen en wordt u een kopje koffie aangeboden namens MooieBallonvaart.nl. Wij zullen u op de dag van de ballonvaart vragen of u een tafel wil reserveren om heerlijk te genieten van een diner voorafgaand van de ballonvaart.

Na ontmoeting op deze locatie zullen wij gezamenlijk vertrekken naar de plek waar wij met de luchtballon omhoog zullen gaan. Het startveld ligt op 10 minuten rijden van deze locatie.


Ballonvaart aanbieding. Ballonvaren met GRATIS overnachting! Klik hier voor meer informatie!

 

Adres:
Grand Café Restaurant de Babbelaer
Molenstraat 17 
7241 AD Lochem

 

Ballonvaart foto's Lochem: