Facebook Twitter Instagram boeken

Prive ballonvaart uit Laren Gelderland
05-08-2016

Vertrokken vanaf een eigen locatie in het mooie Laren Gelderland


Vrijdagavond 5 augustus was het zo ver, wij mochten mee met de ballon van mooieballonvaart.nl. Het was voor ons niet de eerste keer in een ballon, maar toch was het een fantastische, bijzondere ervaring. Toen we rond 16.30 gebeld werden met de mededeling dat we konden varen, dacht ik nog: “die is gek”, want het waaide stevig. Toch bleek het weer goed ingeschat door Anne, want we hadden werkelijk schitterend weer. De meeste wolken waren verdwenen en er stond nu een zacht briesje.

We werden op een leuke manier betrokken bij de ballonvaart, doordat we mochten helpen bij het opbouwen en afbouwen van de ballon voor en na de vaart. We stegen op vanaf onze thuislocatie, dat was een schitterende ervaring. Juist doordat je maar met een select groepje in de mand staat, kun je veel van de omgeving zien. Je kunt ver kijken en je ziet veel details. Het is net of je in Madurodam bent, wanneer een treintje voorbij rijdt. Alles lijkt zo klein, ontzettend gaaf om te zien.

 Anne vertelde onderweg ontzettend veel over de complexe theorie over het ballonvaren. Dat is erg leuk om allemaal te horen van iemand die zo gepassioneerd is over zijn vak. Bovendien maakt hij onderweg ook nog enkele foto's, ter herinnering aan het mooie moment. Het contact met de volgauto loopt goed, dus na een keurige landing, werden we meteen ontvangen door volgster Ri-ja. Het was een prachtige avond en we hebben ontzettend genoten. Anne en Ri-ja, bedankt!

 Henk-Jan en  Nienke


Dit album delen met je vrienden?