Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart Holten naar Raalte
16-10-2016

Wij maakten een prachtige ballonvaart van Holten naar Raalte met de prijswinnaars van De Biester ijs actie.


De prijswinnaars Jannie Klein Velderman, Nicolle Berendsen en Jannette Kappert hebben de ballonvaart gewonnen door mee te doen met de stempelkaart actie van Ijssallon De Biester in Holten. Gezamelijk maakten wij een prachtige ballonvaart. Jannie Klein Velderman deelt haar ervaring:

Wat een geweldige ervaring een ballonvaart, die op zondag 16 oktober heeft plaatsgevonden. Jannette, Nicolle en ik (Jannie Klein Velderman) waren de prijswinnaars van deze vaart aangeboden door De Biester uit Holten. Vanaf de Kwintenweg in Holten zijn wij vanaf 17.15 uur vertrokken r.i. het dorp Holten. Gelijk zagen wij mijn familie al op de Markeloseweg staan. De bedoeling was om over De Biester te varen. Leuk je eigen dorp uit de ballon gade te slaan. We zagen Jannette's ouders in de A.J. Goldsteinstraat en bij De Biester stond (door de drukte) helaas niemand van het personeel buiten. De koers ging verder over het vroegere Sportdal r.i. de Burg. van de Borchstraat waar ik geboren ben. Mijn moeder van 95 jaar, stond samen met mijn kinderen en kleinkinderen te zwaaien. De 'optrekjes' aan de Raalterweg konden we goed bekijken. We voeren over de Holter- en Haarlerberg gevolgd door de familie Kappert en Berendsen. Kasteel Palthe, wat een plaatje. De grote argrarische bedrijven maakten veel indruk op ons. Wat moeten die investeren. Raalte was in zicht, maar helaas moesten we landen. Heino werd daarom ook niet gehaald. We dachten even "we moeten nog zwemmen". We kwamen in een slootje terecht. Het water liep in de mand en ... ja hoor "Natte voeten".

Door de uitstekende kennis van Anne konden we even verderop een perfecte landing maken, net voor de weg naar Ommen-Hoogeveen. De eigenaar kwam niet opdagen, want dit weiland behoorde tot een bedrijf uit Raalte. Met behulp van de familie, die ons tot het einde gevolgd heeft, was alles netjes opgeruimd en kon er met de gebruikelijke taferelen de ballonvaart worden afgesloten.

Wij hebben bij De Biester nog een mooie afsluiting gemaakt, onder het genot van een kopje koffie.

Grote complimenten voor de fantastische en gezellige ballonvaarder ANNE.

Nogmaals héél hartelijk dank!!

Het was genieten!!


Dit album delen met je vrienden?