Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart nieuws

Met enige regelmaat zijn er items die wij met jullie willen delen. Bijvoorbeeld als wij weer een onvergetelijke trip maken naar het buitenland voor een luchtballonfestival, een bezoek aan een luchtballon fabrikant of gewoon nieuws uit de ballonvaart wereld! Zie hieronder de nieuwtjes! Heeft u zelf items waarvan u denkt dat het leuk is voor ons om deze te delen? Dan kan dat natuurlijk ook, breng ons op de hoogte via ons contactformulier of mail naar info@mooieballonvaart.nl

 


Coronavirus en ballonvaren

- - - - - Ballonvaren binnenkort weer mogelijk!!!! - - - - - De ballonvaart en het Coronavirus. De hele wereld is in de ban van het Coronavirus. Ook Nederland is getroffen door dit ontzettend vervelende virus. De Nederlandse overheid heeft drastische maatregelingen genomen wat ook invloed heeft op het uitvoeren van onze ballonvaarten!

Lees hier meer over ons besluit

Ballonvaren Saoedi Arabie - Winter at Tantora ballonfestival

01-02-2020 - Dit jaar waren wij voor de 2e keer aanwezig op het luchtballon festival Winter at Tantora in Saoedi Arabië. Dit jaar vaarden wij met 100 luchtballonnen tegelijk en deden wij gezamenlijk mee aan een poging om in het Guinness World Record book te komen! Dat record hebben wij met onze collega's binnen gehaald!

Lees meer over de ballonvaarten in Saoedi-Arabië

Nieuwe luchtballon voor MooieBallonvaart.nl

01-01-2020 - MooieBallonvaart.nl vaart vanaf dit jaar met een nieuwe luchtballon. Deze nieuwe luchtballon heeft de eerste 2 weken de eerste vaarten gemaakt voor MooieBallonvaart in Saoedi Arabië. Op dit moment wordt de nieuwe luchtballon verscheept naar Nederland en verwachten hem midden februari in te kunnen zetten in ons eigen land.

Lees meer over onze nieuwe luchtballon

Bezoek aan de fabriek Cameron Balloons Engeland

28-10-2019 - Bezoek aan de Cameron luchtballon fabriek in Engeland. Voor de 2e keer werden wij hartelijk ontvangen door de mensen van Cameron Balloons. Wij bezochten deze keer de fabriek met een reden. Wij gingen in ieder geval niet met lege handen naar huis!

Lees meer en zie de foto's

Ballonvaren boven Warstein tijdens de Warsteiner Montgolfiade 2019

07-09-2019 - Ballonvaren tijdens het bekendste luchtballonevenement van Duitsland. De Warsteiner Montgolfiade wordt jaarlijks gehouden rond het eerste weekend van september. Wiep was er dit jaar ook weer bij. Zie de prachtige foto's van de Warsteiner Montgolfiade 2019

Foto's Warsteiner Montgolfiade

Ballonvaren op het grootste luchtballon evenement van Europa 2019

05-08-2019 - Ballonvaren op het Grand Est Mondial Ari Balloon event 2019 in Frankrijk. Het grootste ballonvaart evenement wat om het jaar georganiseerd wordt!! Ballonvaren tussen 455 andere luchtballonnen. Een prachtig evenement, en wij waren er bij!

Lees meer en zie de foto's