Facebook Twitter Instagram boeken

Ballonvaart boeken

De ballonvaart moet in onze ogen zo zijn, dat de passagiers terug denken aan een unieke belevenis. Het moet een ervaring zijn die niet snel vergeten wordt, sterker nog wij verwachten dat u een dag later het liefst aan iedereen wilt vertellen wat u meegemaakt heeft.  

Wij bieden uitsuitend privé ballonvaarten aan waarbij u als VIP behandeld wordt. Bij MooieBallonvaart staat u gegarandeerd met alleen uw eigen gezelschap in de mand! Wij bieden prive ballonvaarten aan voor 2 à 3 personen. Via onderstaande link wordt u voorzien van meer informatie en vindt u tevens een boekings formulier.

 

Mocht u met meer dan 2 of 3 personen tegelijk de lucht in willen, dan kan dat zeker geregeld worden. Wij hebben betrouwbare partners die ons daar in kunnen voorzien. Als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn, kunt u het beste contact met ons opnemen

 

Na het invullen van het reserveringsformulier krijgt u direct een ontvangstbevestiging. De datum die daar ingevuld wordt, geldt als gewenste datum voor de ballonvaart. Na ontvangst van uw aanvraag wordt er gekeken in ons boekingssysteem of deze datum nog beschikbaar is. Uw aanvraag wordt spoedig bevestigd. Na bevestiging krijgt u digitaal een factuur toegestuurd. Na voldoening hiervan is de datum voor u gereserveerd!  U ontvangt dan de instapbewijzen per post. Deze worden toegezonden in een leuke geschenk verpakking. Geweldig om cadeau te geven!Over de Ballonvaart

Mooieballonvaart.nl is een ambitieus bedrijf dat zich bezig houdt met zeer persoonlijke ballonvaarten voor 2 of 3 personen. Het is kenmerkend dat u echt alleen met uw eigen gezelschap aan boord stapt van onze heteluchtballon. Een ballonvaart is uitermate geschikt om uw geliefde eens te verrassen of voor een huwelijksaanzoek, maar ook als cadeau bij een jubileum of een andere gelegenheid. Wij proberen de ballonvaart naar uw wens in te vullen en het is eventueel zelfs mogelijk om bij u in de achtertuin op te stijgen. Zo kunt u uw eigen omgeving eens vanaf bovenaf bekijken. U wordt begeleid door de piloot en zijn crewleden en samen zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring!

Lees verder
afbeelding